Det der med at være medlem af et parti, er det ikke bare sådan noget gammeldags noget?

For mange er det at være medlem af et parti noget gammeldags. Nogle bakker i stedet op om partiet på eksempelvis Facebook. Andre nøjes med at give deres støtte, når de står nede i stemmeboksen. Men partimedlemskabet gør faktisk en forskel. Et parti står ganske enkelt stærkere, des flere medlemmer det har, og det er vigtigt, at den liberale stemme i debatten er så stærk som muligt. Derfor har Liberal Alliance brug for dig.

Men hvad vil I så?

Vi går forrest i kampen for at skabe vigtige forandringer, som Danmark har hårdt brug for. Først og fremmest står vi midt i en hidtil uset vækstkrise. I Liberal Alliance mener vi, at vi har de bedste svar på den udfordring. Foruden højere vækst arbejder vi for mere frihed, mindre bureaukrati og lavere skat. Med din støtte kan du bidrage til den dagsorden.

Og hvad kan jeg så få ud af det?

Som medlem af Liberal Alliance bliver du del af et energisk fællesskab, hvor gode idéer får luft under vingerne. Du vil få rig mulighed for at tage aktiv del i kampen for et mere liberalt samfund. Siden begyndelsen er det kun gået én vej for Liberal Alliance: Opad. Flere mandater, mere indflydelse. Bliv en del af succesen og meld dig ind nedenfor – det tager kun to minutter.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor med dine oplysninger. Derudover skal du vælge, om du ønsker at betalte for et helt år, kvartalsvist eller månedsvist. Til sidst skal du blot udfylde dine betalingsoplysninger, og så er du medlem!

Meld dig ind herunder

Medlemsoplysninger

Yderligere Information

Din ordre

Medlemsskab
Antal
Samlet
I ALT 0,00 DKK
Total 0,00 DKK
  • Beklager, det ser ud til, at der ikke er en tilgængelig betalingsmetode for din stat. Kontakt os venligst hvis du behøver assistance eller ønsker at lave en alternativ aftale.